Voor de derde keer alweer werd de Fundag georganiseerd door de vereniging en langzaam maar zeker wordt dit toch echt het evenement waar elke bouvierliefhebber naar toe moet gaan. Elk jaar groeit het aantal deelnemers en zo mochten we dit jaar voor het eerst met 2 groepen de dag aanvangen. Doordat dit jaar ook voor het eerst een clubmatch voor rasloze bouviers en bouviers met foutjes was georganiseerd was het show element er uit gehaald. Gezien de positieve reacties hierop zal het showelement  niet meer terugkeren op de  Fundag.  Volop spel en activiteiten met de bouvier waar dit keer 10 thema's doorgelopen moetsen worden.Op rij waren dat: Bouvierwaterbingo - Hoepel/Circel - Was ruilen - Hondenpuzzel - Eierenspel met hindernissen - Koekjesfles - Voorkomen speciaal - Behendigheidsparcours en de bouvier stoelendans.  Voor alle deelnemers was er een aandenken en een oorkonde en er waren een paar kleine prijsjes aanwezig die naar de onderstaande eigenaren gingen:

Van links naar rechts: Jan Oliemans met Jagger (slimste boef), Esther van der Donk met Storm (snelste boef), Richard Arthur Hertog met Boef (poedelprijs), Wesley Wansink met Grover (winnaar v.d. stoelendans) en Ben Hector met Diesel (winnaar Bouvier-bingo)

Dan natuurlijk wederom heel veel foto's en filmpjes zijn er gemaakt. Mocht je er dit jaar niet bij zijn en heb je een bouvier om lekker mee bezig te zijn dan heb je wat gemist.
Houd de evenementen agenda van Boe4 in de gaten om zeker te zijn van deelname volgend jaar.
Tot slot nog enkele foto's, op onze Facebook pagina vindt je er nog veel meer.


Foto's online bekijken

Privacy Policy
© 2019 Vereniging Boe4  Cookiebeleid
­