Sommige vragen die worden gesteld aan de redactie of het bestuur worden vaak opnieuw gesteld.
Deze vragen hebben wij verzameld in een overzicht.


Moet ik mij online aanmelden als lid?

Nee, dat hoeft niet. Wilt u liever uzelf aanmelden via de post dan kunt u eenvoudig uw gegevens opsturen naar de ledenadministratie van Boe4. Het adres van de ledenadministratie:
Ledenadministratie Boe4
Tamarastraat 41

4105 GC Culemborg
Telenr 06 - 83561044

 

Ik heb mijzelf aangemeld maar krijg geen reactie.

Er kunnen enkele oorzaken zijn dat u ondanks dat u uzelf heeft aangemeld geen reactie ontvangt van Boe4. 1 van de meest voorkomende reden is dat uw computer of provider de email van Boe4 ziet als spam (ongewenste reclame) Neemt u a.u.b. contact op met de ledenadministratie om deze op te hoogte te brengen van uw aanmelding. De ledenadministratie zal dan z.s.m. uw aanmelding verwerken.

 

Wat is het rekeningnummer van Boe4?
Vereniging Boe4 Culemborg

IBAN NUMMER NL68PSTB0001208589
BIC / SWIFT-code : PSTBN L21

 

Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?

U kunt uw adreswijziging online doorgeven via het adreswijzigingsformulier. Dit kunt u vinden aan de linkerkant in de column ledenadministratie. Natuurlijk kunt u ook via de post uw adres laten wijzigen. Stuur dan uw gegevens naar de:
Ledenadministratie Boe4
Tamarastraat 41

4105 GC Culemborg
Telenr 06 - 83561044

 

Ik ben mijn lidmaatschapsnummer kwijt.

Neem contact op met de ledenadministratie om uw lidmaatschapsnummer op te vragen.

 

Wat kost het lidmaatschap van Boe4?

Lid worden van Boe4 kost € 27,00 per jaar en gaat in op het moment dat u wordt ingeschreven als lid. Inschrijven als lid kost eenmalig € 2,50. Gezinsleden betalen minder. Voor inwoners buiten Nederland zijn andere tarieven van toepassing Voor een overzicht van deze bedragen kiest u in het menu van de ledenadministratie voor lid worden.

 

Wat voor vereniging zijn jullie?

Wij zijn een formele bouviervereniging wat wil zeggen dat de statuten notarieel zijn vastgelegd en de vereniging alle wettelijke rechten en plichten heeft die een vereniging conform de wet heeft. Boe4 is door de Raad van Beheer in Nederland officieel erkend als rasvereniging voor het ras Bouvier.
Als vereniging zijn wij bij de kamer van koophandel ingeschreven onder nummer 22059300

 

Ik heb een kruising bouvier- blonde bouvier - bouvier uit het asiel , Kan ik lid worden?

Bij Boe4 is iedereen welkom. Zelfs als je geen bouvier bezit heten wij je graag welkom.


Ik heb een kruising bouvier- blonde bouvier - bouvier uit het asiel , wordt mijn verhaal foto geplaatst in het clubblad?

Waar wacht je nog op? Je kunt direct online beginnen te schrijven en foto's opsturen naar de redactie. Ook voor ons clubblad geldt dat het niet uitmaakt hoe of wat je bouvier is. De redactie kijkt uit naar jouw verhaal en/of foto. Bij Boe4 geldt: Boe4 is er voor en door de leden!

 

Staan er in het clubblad showuitslagen?

Nee, Boe4 heeft ervoor gekozen om een puur blad uit te brengen met 100% leesplezier. De reden hiervoor is dat internet voorziet in showuitslagen. De informatievoorziening die afkomstig is uit de Raad van Beheer wordt op de website gepubliccerd. Zo is de informatie snel en direct beschikbaar zonder dat kostbare tijd verloren gaat. Boe4  is tenslotte een moderne vereniging die alle media gebruikt om zijn leden op de hoogte te houden en leesplezier te brengen

 

Kan ik een lnk plaatsen naar mijn site op jullie site?

De leden van BOE4 kunnen op deze website gratis maximaal 1 link plaatsen naar zijn/haar particuliere website. De website wordt vermeld, inclusief omschrijving omtrent de inhoud van de website. De geplaatste website moet uiteraard voldoen aan een aantal eisen, die betrekking hebben op de bouvier. U kunt de link van de website insturen via het formulier link vermelding. Fokkers van Boe4 gebruiken hiervoor het formulier fokker vermelding Bij de aanvraag dient u uw lidmaatschapsnummer te vermelden.


Kan ik reclame maken in jullie blad?

De leden van boe4 hebben gekozen om het blad 100% leesplezier te houden. Daarom kan er momenteel geen reclame worden geplaatst in het clubblad


Hoe vaak verschijnt jullie clubblad

Het clubblad verschijnt om de 2 maanden


Kan ik van 2 verenigingen lid zijn

Ja,  Boe4 laat zijn leden zijn om van meerdere verenigingen lid te zijn. Let er wel op dat als je lid bent van Boe4 en een nestje pups fokt deze moeten voldoen aan de fokvoorwaarden van Boe4. De fokvoorwaarden vindt je op deze website onder de rubriek fokkers 

 

Kan ik reclame maken op jullie websites?

Er kan zeer beperkt reclame worden gemaakt, ondanks dat wij extra inkomsten goed kunnen gebruiken willen we niet dat de hele website vol staat met reclame.Op de website van Boe4 zelf is plaats voor 1 roulerende banner met een afmeting van 468 x 60 pixels. Voor onze webwinkel hebben we een ruimer acceptatiebeleid aangaande advertenties door middel van banners.Deze banners kunt u plaatsen voor een bepaalde tijd of bepaald aantal views Onze reclame afdeling kan deze ook voor u ontwerpen, ook bewegende banners. verder kunt u kiezen voor een vaste banner of een roulerende banner. Voor meer informatie neem contact op met de  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­